Βοηθητικά Αρτοποιΐας

Ονομασία Περιγραφή
Super up baking powder Διογκωτικό. Κατάλληλο για τη διόγκωση βουτημάτων, κέικ, παντεσπάνι και λοιπών προιόντων όπου γίνεται χρήση μπέικιν πάουντερ
Υποκατάστατο ζάχαρης Μίγμα από γλυκαντικές ουσίες που υποκαθιστούν την απλή ζάχαρη όπως μαλτιτόλη , πολυζαχαρίτες & ασπαρτάμη. Για παρασκευή προιόντων ζαχ/κης χωρίς ζάχαρη.

 

Σκούρο Βυνάλευρο Δίνει χρώμα στα προιόντα. Κατάλληλο για την παρασκευή σκουρόχρωμου ψωμιού κ.λ.π
Κιτρικό οξύ ρυθμιστής οξύτητας ζύμης, αυξάνει την απορρόφηση νερού τη δομή και την σταθερότητα της ζύμης.
Ασκορβικό οξύ Οξειδωτική ουσία που αυξάνει τη σταθερότητα της ζύμης
Προζύμι Υποκατάστατο προζυμιού. Δίνει πλούσια γεύση και όλα τα χαρακτηριστικά του κανονικού προϊόντος.
Αναλογία: 3% επί του αλεύρου
Επτάζυμο Συμπύκνωμα για την παραγωγή προϊόντων με την γεύση και δομή του επτάζυμου. Αναλογία: 1- 2% επί του αλεύρου

 

Προπιονικό ασβέστιο Συντηρητικό κατά της μούχλας, κατάλληλο για όλους τους τύπους αρτοσκευασμάτων που διογκώνονται με μαγιά. αναλογία : 0,2% επί του τελικού προϊόντος.
Σορβικό κάλιο Συντηρητικό ευρέως φάσματος για όλους τους τύπους αρτοσκευασμάτων (εκτός αυτών που διογκώνονται με μαγιά), κρέμες, ζαχαροπλαστική, μαγειρική.
Αναλογία: 0,2% επί του τελικού προϊόντος.
Σορβικό οξύ Συντηρητικό ευρέως φάσματος για όλους τους τύπους αρτοσκευασμάτων, κρέμες, ζαχαροπλαστική, μαγειρική. Αναλογία: 0,2% επί του τελικού προϊόντος.
Μαγιά μαγιά νωπή και ξηρή για παρασκευάσματα που διογκώνονται με μαγιά

Επικοινωνία

Όνομα (απαραίτητο)

Θέμα

Μήνυμα

Πρόσφατα Άρθρα

Ημερολόγιο

October 2017
M T W T F S S
« Jul    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Ανάπτυξη | Φιλοξενία | Υποστήριξη: iMax