Βοηθητικά Αρτοποιΐας

Ονομασία Περιγραφή
Super up baking powder Διογκωτικό. Κατάλληλο για τη διόγκωση βουτημάτων, κέικ, παντεσπάνι και λοιπών προιόντων όπου γίνεται χρήση μπέικιν πάουντερ
Υποκατάστατο ζάχαρης Μίγμα από γλυκαντικές ουσίες που υποκαθιστούν την απλή ζάχαρη όπως μαλτιτόλη , πολυζαχαρίτες & ασπαρτάμη. Για παρασκευή προιόντων ζαχ/κης χωρίς ζάχαρη.

 

Σκούρο Βυνάλευρο Δίνει χρώμα στα προιόντα. Κατάλληλο για την παρασκευή σκουρόχρωμου ψωμιού κ.λ.π
Κιτρικό οξύ ρυθμιστής οξύτητας ζύμης, αυξάνει την απορρόφηση νερού τη δομή και την σταθερότητα της ζύμης.
Ασκορβικό οξύ Οξειδωτική ουσία που αυξάνει τη σταθερότητα της ζύμης
Προζύμι Υποκατάστατο προζυμιού. Δίνει πλούσια γεύση και όλα τα χαρακτηριστικά του κανονικού προϊόντος.
Αναλογία: 3% επί του αλεύρου
Επτάζυμο Συμπύκνωμα για την παραγωγή προϊόντων με την γεύση και δομή του επτάζυμου. Αναλογία: 1- 2% επί του αλεύρου

 

Προπιονικό ασβέστιο Συντηρητικό κατά της μούχλας, κατάλληλο για όλους τους τύπους αρτοσκευασμάτων που διογκώνονται με μαγιά. αναλογία : 0,2% επί του τελικού προϊόντος.
Σορβικό κάλιο Συντηρητικό ευρέως φάσματος για όλους τους τύπους αρτοσκευασμάτων (εκτός αυτών που διογκώνονται με μαγιά), κρέμες, ζαχαροπλαστική, μαγειρική.
Αναλογία: 0,2% επί του τελικού προϊόντος.
Σορβικό οξύ Συντηρητικό ευρέως φάσματος για όλους τους τύπους αρτοσκευασμάτων, κρέμες, ζαχαροπλαστική, μαγειρική. Αναλογία: 0,2% επί του τελικού προϊόντος.
Μαγιά μαγιά νωπή και ξηρή για παρασκευάσματα που διογκώνονται με μαγιά

Επικοινωνία

Όνομα (απαραίτητο)

Θέμα

Μήνυμα

Πρόσφατα Άρθρα

Ημερολόγιο

December 2017
M T W T F S S
« Jul    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ανάπτυξη | Φιλοξενία | Υποστήριξη: iMax