Βελτιωτικά Αρτοποιΐας

 

Ονομασία Περιγραφή
Βελτιωτικό VentroBanino βελτιωτικό αλεύρων για αρτοσκευάσματα. Ιδανικό για σάντουιτς, κουβέρ, χάμπουργκερ.Αναλογία: 1-1,5% επί του αλεύρου.
Βελτιωτικό FFFL1000 βελτιωτικό για τραγανώτητα και κεχριμπαρένιο χρώμα. Ιδανικό για λαγάνα.Αναλογία: 1-1,5% επί του αλεύρου
Βελτιωτικό VentroGold Βελτιωτικό για χωριάτικα ψωμιά. Ιδανικό για ψωμιά που χρησιμοποιούν προζύμι. Δίνει χρυσίζων χρώμα. Κατάλληλο για ζύμες με χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα όπως χωριάτικο ψωμί, κρουασάν, μπριός)Αναλογία: 1-2% επί του αλεύρου
Βελτιωτικό VentroStandar βελτιωτικό αλεύρων υψηλής απόδοσης κατάλληλο για όλους τους τύπους αρτοσκευασμάτων. Αναλογία: 1% επί του αλεύρου.
Artodium υγρό βελτιωτικό διατηρησιμότηταςαρτοσκευάσματων. Εμποδίζει την απώλεια υγρασίας και διατηρεί το προιόν μαλακό και αφράτο. Αναλογία: 1-2% επί του αλεύρου.
Monomulse υγρό βελτιωτικό διατηρησιμότηταςαρτοσκευάσματων. Ιδανικό για τσουρέκια, φόρμες τοστ κτλ.. Αναλογία: 0,5-1% επί του ζύμης
Jilk βελτιωτικό για παντεσπάνια. Γαλακτοματοποιητής για παντεσπάνια και ομοειδή προιόντα. Προσδίδει και ευχάριστη γεύση

Επικοινωνία

Όνομα (απαραίτητο)

Θέμα

Μήνυμα

Πρόσφατα Άρθρα

Ημερολόγιο

December 2017
M T W T F S S
« Jul    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ανάπτυξη | Φιλοξενία | Υποστήριξη: iMax