Κρύας παρασκευής – Επιδόρπια

Ονομασία Περιγραφή
Mousse Μίγμα για στιγμιαία παρασκευή mousse. Γεύσεις: Βανίλια,Σοκολάτα,Φράουλα,Μπανάνα,Μόκα,Κεράσι,Καρύδα,Mastixa, tuttifruti.
Για την παρασκευή mousse χρειάζεται προσθήκη μόνο νερού.
Maestroduo Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Για κάθε χρήση. Κατάλληλη για κατάψυξη και ψήσιμο. Βελούδινη γεύση & άρωμα κρέμας γάλακτος.
Dellica Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Για κάθε χρήση. Κατάλληλη για κατάψυξη και ψήσιμο. Βελούδινη γεύση & άρωμα βανίλια βουτύρου.
Viracream Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Για κάθε χρήση. Κατάλληλη για κατάψυξη και ψήσιμο. Βελούδινη γεύση & άρωμα βανίλια.
Μπαβαρουάζ ουδέτερο Μίγμα για κρέμα μπαβαρουάζ σε ουδέτερη γεύση.
Για την παρασκευή ουδέτερης κρέμας μπαβαρουάζ , χρειάζεται χλιαρό νερό και σαντιγύ(Φυτική ή Ζωική)
Φρουτοζελέ Μίγμα για παρασκευή ζελέ με γεύση φρούτων. Γεύσεις : Φράουλα,Μπανάνα,Ανανά,Κεράσι,Πορτοκάλι,Tuti Fruti.
Για την παρασκευή φρουτοζελέ χρειάζεται προσθήκη μόνο νερού και σύντομο βράσιμο.
Creambrulle Μίγμα για παρασκευή Cream Brulee με πλούσια γεύση χαρακτηριστική του προιόντος.
Για την παρασκευή cream brulee χρειάζεται προσθήκη μόνο γάλακτος και βράσιμο.
Κρέμα καραμελέ Μίγμα για παρασκευή κρέμας καραμελέ με πλούσια δομή & γεύση.
Για την παρασκευή κρέμας καραμελέ χρειάζεται προσθήκη γάλακτος και βράσιμο.
Pannacotta Μίγμα για παρασκευή κρέμας πανακότας.
Για την παρασκευή κρέμας πανακότας χρειάζεται προσθήκη γάλακτος και σύντομο βράσιμο
Κρέμα Cheesecake Μίγμα για παρασκευή κρέμας για cheesecake.
Για την παρασκευή κρέμας cheesecake χρειάζεται προσθήκη κρύου γάλακτος και χτύπημα.
Κρέμα γαλατόπιτας Μίγμα για παρασκευή κρέμας για γαλατόπιτα, γιαουρτόπιτα και Kaisercohen.Κρέμα αραβοσίτου: Μίγμα για παρασκευή κρέμας αραβοσίτου σε δύο γεύσεις (βανίλια, σοκολάτα)
Κιγιέ Μίγμα για την Παρασκευή κιγιέ και μαρέγκας.

Επικοινωνία

Όνομα (απαραίτητο)

Θέμα

Μήνυμα

Πρόσφατα Άρθρα

Ημερολόγιο

December 2017
M T W T F S S
« Jul    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ανάπτυξη | Φιλοξενία | Υποστήριξη: iMax